Na de vele positieve reacties van de afgelopen keren hebben Arend en Herman wederom besloten om een A&H Zaccini kwis te gaan organiseren.
Dit staat nu gepland op:

zaterdag 12 oktober 2019. Aanvang 20.00 uur.

Voor degene die hier niet zijn geweest even in het kort de uitleg van deze avond.

Er worden een aantal vragenrondes gespeeld waarin vragen moeten worden beantwoord die betrekking kunnen hebben op sport, geschiedenis, topografie, TV, showbizz, politiek etc. Ook zijn er een leuke foto- en muziekronden. Uiteindelijk is de groep die de meeste vragen goed weet te beantwoorden de winnaar en kan daarmee een leuke prijs (Zaccini ondergoed) winnen.

U kunt zich als groep opgeven, maar ook individueel. De groep mag maximaal uit 5 personen bestaan. Het is leuk wanneer u bij opgave een naam voor uw groep aangeeft. Als u zich individueel opgeeft, zult u door de organisatie aan een groep worden gekoppeld. Niet alleen leden kunnen zich opgeven, maar ook familie, buren of vrienden zijn van harte welkom.

TIP: Doordat de vragen heel divers zijn, is het aan te bevelen een groep te formeren die uit jong/oud en of man/vrouw bestaat.

Opgave vóór 5 oktober 2019 bij:

Herman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Arend (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Een verslag van deze avonde valt te lezen op: https://www.vvveenhuizen.nl/ah-zaccini-quiz/

zaccini slide nl