Hendrik Timmer en v.v. Veenhuizen gaan nog een jaar met elkaar door.

Afgelopen week zijn het bestuur van v.v. Veenhuizen en hoofdtrainer Hendrik Timmer het eens geworden over contractverlenging. Hendrik is sinds het begin van dit seizoen trainer van de eerste selectie en begint volgend jaar dus aan zijn tweede seizoen.

"Ik heb het erg naar mijn zijn bij de club en voel me vanaf het begin thuis. De samenwerking met de spelersgroep en de rest van de staf is prettig. De club beschikt over uitstekende faciliteiten met uitstekende (trainings-)velden. Wat mij betreft genoeg reden om nog een jaar als hoofdtrainer aan te blijven." aldus Hendrik.

Hendrik noemde de club laagdrempelig. Iets wat ook wordt bevestigd door de aanwas bij de verschillende seniorenteams en het damesteam.

Voorzitter Kees v.d. Leest: "We zijn erg blij dat we Hendrik nog een jaar voor de groep hebben staan. De spelersgroep, de staf en het bestuur willen graag nog een jaar met Hendrik door. De samenwerking met de spelersgroep is intensief, dus hun wens is het belangrijkste. Onder andere goede en duidelijke communicatie en goed voorbereide en gevarieerde trainingen werden als positieve punten genoemd. Daarnaast past Hendrik uitstekend bij onze clubcultuur en draagt hij bij aan de ontwikkeling van de hele club. Naast de evaluatiegesprekken die we gevoerd hebben, hebben we ook het profiel wat vorig jaar is opgesteld doorlopen. Inmiddels weten we dat Hendrik prima in dat profiel past."